مراکز توزیع تخت بیمارستانی مکانیزه برقی

تخت بیمارستانی مکانیزه برقی یکی از پرفروش ترین انواع تخت ها می باشد. یکی از مزایای این تخت تغییر موقعیت و شرایط بیمار توسط ریموت کنترلی و موزتورهای موجود در تخت می باشد.

یکی از مهم ترین مراکز توزیع این محصول در فروشگاه های مربوط به تجهیزات پزشکی می باشد. خریداران باید قبل از خرید امکانات تخت ارائه شده را خوب بررسی کنند و تخت مناسب شرایط بیمار را با بهترین متریال موجود بطور مستقیم تهیه و خریداری نمایند.

مراکز توزیع تخت بیمارستانی مکانیزه برقی

3 مورد از مزایای تخت بیمارستانی اتاق عمل

3 مورد از مزایای تخت بیمارستانی اتاق عمل در طول فرایند جراحی از تخت بیمارستانی اتاق عمل استفاده می شود و بیمار بر روی آن قرار می گیرد. بسته به نوع عمل جراحی ممکن است، نیاز باشد بدن بیمار در حالت های مختلف و پوزیشن های متفاوتی جهت سهولت عمل توسط پزشک قرار گیرد.

برای تنظیم کردن تخت و قرارگیری آن به حالت دلخواه می توان از الکتروموتورها و کنترل های دستی و یا برقی استفاده نمود و راحت تر حالت ممکن را ایجاد کرد. هر بیمارستانی مجهز به اتاق های جراحی می باشد بنابراین این کالا در هر بیمارستانی باید تهیه گردد و جزو ضروری ترین اقلام بیمارستان ها و… می باشد.

از جمله مزایای دیگر این نوع تخت ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • تخت های اتاق عمل معمولا دارای تشک آنتی استاتیک می باشند به گونه ای که این تشک ها ضد آب بوده و زطوبت به داخل آن ها جذب نمی گردد.
  • تشک های این مدل تخت قابل شست و شو هستند و قابلیت مجدد استفاده کردن را دارا می باشند.
  • ارتفاع تخت به گونه ای است که کمترین ارتفاع ممکن و مطلوب را برای بیمار داراست تا بیمار به راحتی بتواند به تمام شرایط اطرافش دسترسی داشته باشد.
  • موتورهای تخت های اتاق عمل 24 ولتی است که با رعایت استانداردهای لازم طراحی شده اند.
  • قدرت تحمل برخی از مدل های تخت اتاق عمل تا حدود 300 کیلوگرم می باشد.
  • قابلیت تنظیم ارتفاع و پشت تخت برای بیمار را داراست.
  • برخی از مدلهای این محصول دارای سیستم قفل مرکزی می باشندو نیز قابلیت عکسبرداری با اشعه ایکس را دارا می باشند.

آنچه باید از تخت بیمارستانی اهرمی بدانید

تخت بیمارستانی اهرمی یکی از ساده ترین مدل های تخت می باشد و در زمره ی تخت های مکانیکی قرار می گیرد. در این نوع تخت ها به راحتی توسط اهرم دستی می توان قسمت پشت سر بیمار و نواحی بالا تنه را را حرکت داد غالبا به هنگام غذا خوردن بیمار و یا برای نشستن او لازم به انجام این حرکت می باشد.

با حرکت دادن اهرم پایین دست تخت به راحتی می توان قسمت سر بیمار و یا بخش پایین تخت را در بهترین حالت ممکن تغییر داد و با تنظیم شیب تخت در قسمت سر و یا رانها بیمار احساس راحتی داشته باشد.

هرچه تخت های اهرمی بیمارستان دارای چرخ های بزرگ تر و باکیفیت تر و پهن تری باشند وزن بیشتری از بیماران را می توانند تحمل کنند و حفظ تعادل برای آنها راحت تر خواهد بود. حتی در مواقع شست وشو و ضدعفونی کردن و … حالت بهتری خواهند داشت.

غالبا رویه ی این نوع تخت ها از abs از جنس پلی اتیلن سنگین می باشد که سبب ایجاد مقاومت بالا در کنار سبک بودنش می کند. قسمت سری تخت از جنس abs و یا mdf می باشد و از لحاظ مقاومت و قیمت با هم تفاوت دارند. برای خرید تخت اهرمی باکیفیت و درجه یک نیاز به هزینه ی بیشتری دارد تا از دوام و زیبایی کافی بر خوردار باشد.

تخت بیمارستانی ریموت دار چه ویژگی‌هایی دارد؟

تخت بیمارستانی ریموت دار چه ویژگی‌هایی دارد؟ تخت بیمارستانی ریموت دار بیشتر برای افرادی که دچار عارضه هایی از جمله نقص نخاعی شده اند بسیار مفید است. چرا که علاوه بر داشتن ریموت و کنترل برای ایجاد شیب مناسب در بخش های مختلف تخت، دارای کمربند محافظو استاندارد برای نگه داشتن بیمار در وضعیت مطلوب می باشد.

طراحی این مدل تخت به گونه ای است که مشتعل زا نباشد و از دیگر ویژگی های این محصول قابلیت نصب حلقه های ارتوپدی و داشتن پایه سرم و… می باشد تا پرستاران به زحمت زیادی نیفتند.

با استفاده از ریموت تخت می توان تنظیم ارتفاع تخت ر از 35 سانتی متر تا 80 سانتی متر و هم چنین شکن های لازم برای قرار گیری بیمار ر بهترین وضعیت را انجام داد.

غالبا تخت های برقی و سه شکن جزو تخت های ریموت دار می باشند. از طریق ریموت می توان تغییر وضعیت و حالت تخت را رقم زد. این نکته مهم است که جنس دکمه های ریموت باید از کیفیت استانداردی برخوردار باشد.

برخی از تخت های برقی تاشو نیز در زمره ی تخت های ریموت دار می باشند. در تخت های بيمارستاني تمام الکترونیکی و یا برقی تمام آپشن های تخت اعم از (تنظیم ارتفاع، سر و پای تخت) توسط ریموت کنترل بصورت تمام اتوماتیک انجام می شود.

به گونه ای که خود بیمار بدون نیاز داشتن به همراه قادر است تخت خود را در حالت مطلوب تغییر دهد. در بعضی موارد تخت های برقی حتی دارای دکمه سی آرپی، روی ریموت کنترلشان می باشند تا در مواقع مهم و ضروری مثلا هنگامی که بیمار مورد انواع حمله قلبی و … قرار می گیرد تخت را به حالت افقی تنظیم کرد تا عملیات احیا سریع تر و بدون اتلاف وقت انجام شود.

تخت بیمارستانی هوشمند چه مشخصاتی دارد؟

تخت بیمارستانی هوشمند یکی از نمونه های پیشرفته تر نسبت به انواع تخت های قبلتر تولید شده می باشد. طراحی این تخت به گونه ای می باشد که بیشتر مناسب بیماران و یا سالخوردگانیست که توانایی حرکت کردن ندارند و استفاده از این تخت منجر می شود تا آنها بدون نیاز به کمک دیگران قادر به حرکت و جابجایی باشند.

یکی از ویژگی های این تخت طراحی منحصر به فرد آن می باشد چرا که از ایجاد زخم های بستری و مشکلات ناشی از عدم تحرک و خوابیدن طولانی مدت بیماران در بستر جلوگیری می نماید.

از دیگر مزایا و ویژگی های تخت بیمارستانی اتوماتیک و هوشمند این است که بدون نیاز داشتن به کنترل از راه دور می توان تخت را به صورت عمودی و یا کناری خم نمود و بیمار را در تخت جا به جا کرد تا احساس راحت تری داشته باشد.

وجود یک نرم افزار هوشمند در این مدل تخت سبب می شود که به کوچک ترین تغییر حرکت بدن بیمار و اندام های او و هم چنین کوچک ترین فشاری حساس گردد. این نرم افزار به شکل یک ملحف برروی تخت کشیده می شود تا در صورت حرکت بیمار پیغامی را به کامپیوتر مرکزی کنترل کننده ی موتور مکانیکی ارسال می کند.

مشخصات این تخت سبب شده است که مشکلات پرسنل بیمارستان ها برای جابجایی بیماران رفع شود و نیز خود بیماران با کمک این کالا به استقلال حرکتی برسند.

برخی از مزایا و ویژگی های تخت هوشمند بیمارستانی به شرح ذیل است:

۱- عدم ایجاد هیچ گونه آلودگی: این تخت از کثیف شدن لباس بیمار و ملحفه او جلوگیری می کند و می توان گفت آلودگی را به صفر می رساند.

۲- کاهنده ی بار مسئولیت بر پرسنل بیمارستان و پرستاران: بیمار می تواند با کمک این تخت کارهایی از قبیل شست و شو و…را خورد به تنهایی نیاز بدهد و نیاز به همراهی همراه برای انجام این امور ندارد.

۳- راحت انجام شدن عمل دفع: بدون نیاز به کمک و همراهی همراه و یا کادر درمان بیمار بدون اینکه نیاز به بلند شدن از بستر تخت را داشته باشد می تواند عمل دفع را انجام دهد.

۴- صرفه جویی در وقت و زمان: بیمار در کمترین زمان ممکن کارهای خود را انجام می دهد.

۵- جلوگیری از خجالت کشیدگی بیمار: دیگر بیمار برای انجام امور خود معذب نیست چرا که خود کارهای خودش را انجام می دهد.

۶- اقتصادی بودن : از لحاظ امکانات بسیاری که این تخت در اختیار بینار و پرسنل بیمارستان قرار می دهد بسیار مقرون به صرفه می باشد.

۷- مورد تایید قرار گرفتن این تخت توسط اساتید بیمارستان ها: به سبب مشکل گشا بودن و فراهم سازی امکانات بسیار، این کالا مورد تایید قرار گرفته است.

۸- توانایی جدا شدن تجهیزات اضافه بر روی تخت: این تجهیزات را می توان از این مدل تخت جدا کرد و برای سایر تخت ها نصب کرد که ازین لخاظ بسیار مقرون بصرفه و راحت می باشد.

۹- قابل استفاده در منزل:این نوع تخت فقط مخصوص بیمارستانها نیست و از این لحاظ محدودیتی ندارد و بیماران و سالمندانی که در منزل و یا در خانه سالمندان هستند می توانند از آن استفاده کنند .

۱۰- قابل استفاده بودن این کالا در تمام بخش های بیمارستان: این تخت مخصوص بخش ویژه و خاصی نیست بلکه از آن می توان در تمام بخش ها استفاده نمود و چنین چیزی مورد تایید اساتید قرار گرفته است.

نکات مهم در انتخاب تخت بیمارستانی تاشو

نکات مهم در انتخاب تخت بیمارستانی تاشو تخت بیمارستانی تاشو، برای بیمارانی طراحی گشته است که دچار عارضه هایی از جمله انواع شکستی ها و… شده باشند که نیاز به زمان استراحت بیشتر در مدت زمان بیشتری هستند.

تخت های تاشو سبب می شوند بیمارانی که احتیاج به قرارگیری در پوزیشن خاصی جهت استراحت و یا حرکت دادن اندام هایشان دارند مورد اشتفاده قرار گیرند.

نوعی تخت تاشو همراه بیمار تختی می باشد که توانایی تا شدن دارد و به هنگام استراحت به حالت تخت در می آید به خصوص در هنگام شب و هنگام تا شدن به صورت صندلی در می آید. غالبا در بخش هایی که بیماران در آن بستری هستند برای همراه بیمار، این مدل تخت مورد استفاده قرار می گیرد.

مدل دیگری از تخت های بیمارستانی تاشونده برای معاینه کردن بیناران مورد استفاده قرار می گیرد. تخت های بیمارستانی تاشونده تک شکن، دو شکن و سه شکن موجود می باشد که هر کدام برای بیماران مخصوص به شرایط خودشان مورد استفاده قرار میگیرند و هر کدام از این شکل تخت ها مزایای مربوط به خود را داراست.

تخت بیمارستانی تک شکن نسبت به تخت های دو شکن و سه شکن ساده تر می باشد و قابلیت های کمتری نیز داراست.

تخت های تک شکن از جمله تخت های پر استفاده در بیمارستان ها می باشد که قادر به تغییر زاویه از صفر تا هشتاد درجه در قسمت سر بیماران می باشند.

تخت دو شکن نسبت به تخت سه شکن از امکانات کمتری برخودار است و تنها توان تنظیم ارتفاع در ناحیه ی زیر کمر و قسمت زیر پا را داراست.

تخت دو شکن برای بیمارانی مورد استفاده قرار می گیرد که مشکل شکستگی زانو به پایین را دارند و یا باید پاهای خود را آتل یا گچ نگه دارند و هیچ زاویه ای بین مفصل ران و زانو توسط این تخت ایجاد نمی شود.

در تخت سه شکن سه شکن می توان شیب بالا تنه ی تخت را برای انجام فعالیت های روزمره ی بیمار تنظیم کرد. با وجود دو کنترلر توانایی تنظیم شیب ران پا و بالا آمدن ساق پا برای بیماران وجود دارد.

برای بیمارانی که دارای مشکل حاد حرکتی هستند و یا دچار سکته شده اند و یا در کهولت سن به سر می برند و دچار شکستگی لگن شدند و توانایی حرکت ندارند می توان از این تخت ها بهره برد.

صادر کنندگان تخت بیمارستانی مکانیزه برقی

صادر کنندگان تخت بیمارستانی مکانیزه برقی صادرات تخت بیمارستانی قدم بزرگی در چرخه ی اقتصادی کشور به حساب می اید. برخورداری از کیفیت مرغوب تخت های بیمارستانی باعث می شود تا متقاضیان با اطمینان خرید محصول خود را انجام دهند چرا که برای یک خریدار راحتی تخت برای سپری کردن زمان طولانی توسط بیمار در بستر، و ارائه ی خدمات پس از فروش مهم می باشد.

امروزه توجه به نیازهای متقاضیان توسط صادرکنندگان این کالا در درجه اهمیت بالایی قرار دارد از جمله مواردی چون برقی بودن تخت، ویژگی های خاص، لوازم جانبی تخت همچون پایه سرم بیمارستانی، میز غذا بیمارستانی و … جهت کمک به نیازهای بیمار، مدت زمانی که کاربر بر روی تخت می باشد، مقرون به صرفه بودن و …

ضمن فراهم سازی شرایط جهت صادرکردن کالاهای صادرکنندگان توسط کشور، تولیدکنندگان باید در کارخانه ها و واحدهای تولیدی خود کالاهایی را ایجاد نمایند که به لحاظ طراحی و همگام بودن با تکنولوژی پیشرفته ی جهان، توان رقابت با کشورهای آسیایی و اروپایی را داشته باشند و همچنین به لحاظ سطح کیفی از جایگاه مطلوبی برخوردار باشند.

با عرضه ی کالای باکیفیت ی که قیمت رقابتی ذر مقایسه با کشوری چون چین که در تیراژهای بالا و قیمت های مناسب در عرصه ی صادرات تخت های بیمارستانی فعالیت می کنند می توان میزان صادرات به کشورهای دیگر از جمله عراق و … را به طور چشمگیری افزایش داد.

یکی از مهم ترین مسائل مورد بررسی توسط صادرکنندگان انتخاب بازار هدف و نیز بازاریابی مناسب محصولات در کنار ورود برند معتبر در بازارهای صادراتی جهان می باشد.

امروزه با توجه به ایجاد بحران کرونا در سراسر جهان بسیاری از کشورها با کمبود تجهیزات پزشکی من جمله تخت های بیمارستانی برقی مواجه شده اند و نیاز به واردات این محصولات بیش از گذشته برای آنها ایجاد شده است.

یکی از این کشورها کشور عراق می باشد بنابراین شرکت های ایرانی فعال در این زمینه به سبب کیفیت مطلوب و هزینه پایین این تجهیزات سعی بر همکاری بیشتر با این کشور داشته اند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما