یکی از کارهای دشوار در مراقبت از بیمارِ بستری شده، جابجایی و تغییر وضعیت اوست. زیرا بدن بیمار تقریبا فاقد توان حرکتی است و خود بیمار همکاری لازم با فرد مراقبت کننده ندارد بنابراین کل نیروی وزن فرد تمایل به سکون دارد و در این حالت یک عامل کمکی می تواند بخش بزرگی از مشکل را مرتفع سازد و بیمار راحت تر تغییر وضعیت یابد؛ تخت بیمارستانی مکانیزه برقی، که به راحتی و با حرکتی یکنواخت تغییر زاویه پیدا می کند کمک بزرگی برای بیمار و همراه وی است.
نکاتی برای نگهداری از تخت بیمارستانی مکانیزه برقی
تخت بیمارستانی به تخت هایی گفته می شود که بیمار در محل بستری به مدت 24 ساعت از آنها استفاده می کند و یا از آن تخت ها برای اعمال و مرقبت های خاص استفاده می شود. انواع تخت های بیمارستانی با توجه به قابلیت ها و ویژگی های ظاهری عبارتند از:
- تخت بیمارستانی تاشو سه شکن (تاشو و قابل تغییر زاویه سر و پا)
- تخت بیمارستانی یک شکن (تاشو و قابل تغییر زاویه در قسمت سر)
- تخت سی پی آر
- تخت جراحی
- تخت زایمان
- تخت بستری (بزرگسال و اطفال)
- تخت CCU و ICU
- تخت اتوماتیک الکتریکی
همه ی این تخت ها با توجه به قابلیت هایی که دارند نیاز به مراقبت و شرایطی برای نگهداری مناسب دارند به طور مثال تخت های اتوماتیک که جا به جایی آنها با فشردن یک دکمه انجام می شود با نیروی الکتریکی کار می کنند و برای تامین این نیرو به منبع تغذیه 24 ولت نیاز دارند. همه قسمت های تخت از جمله پدال، سوکت، چرخ، سیم ها و اتصال آنها باید قبل از استفاده چک شود تا از حوادث احتمالی و صدمات ناشی از آن جلوگیری شود. این تخت ها اگر قابلیت حرکت و تغییر وضعیت خود را از دست بدهند در عمل قسمت اعظم کارایی خود را از دست داده اند. این اتفاقات می تواند در اثر استفاده ی نامناسب کاربر نا آگاه یا ضربه به سیستم برقی تخت اتفاق بیافتد.
تخت بیمارستانی مکانیزه برقی چگونه کار می کند
در اصطلاحات موجود در صنعت تولید تخت های بیمارستانی، به تقسیمات سطح رویه ی تخت، شکن گفته می شود و بر همین اساس تخت ها با توجه به تعداد تقسیمات یک شکن یا سه شکن هستند. از آنجا که با توجه به این شکن ها تخت قابلیت تغییر ارتفاع پیدا می کند و همچنین در بیماران با اختلالات مختلف بخش های مختلفی از تخت نیاز به تغییر دارد؛ باید این امکان وجود داشته باشد که به وسیله ای این تغییرات ایجاد شود که هم ناگهانی نباشد و هم در یک وضعیت خاص تثبیت شود. در تخت های مکانیکال، معمولا تغییرات ارتفاع بخش های مختلف تخت که منجر به تغییر زاویه تخت و بیمار می شود به وسیله یک هندل ایجاد می شود.
اما در تخت بیمارستانی اتوماتیک این تغییر ارتفاع توسط یک موتور برقی انجام می شود و تغییر ارتفاع و زاویه نیاز به هیچ نیروی مکانیکی ندارد و با ریموت کنترل به راحتی زاویه تغییر می یابد این ویژگیِ تخت، امکانی را برای تغییر وضعیت راحت تر، برای شخص بیمار فراهم می آورد و او می تواند به صورت مستقل از همراه و پرستار، تخت را در وضعیتی که بیشترین احساس راحتی را در او ایجاد می کند. قرار دهد.
تخت بیمارستانی برقی با استفاده از ٣ يا ٤ موتور DC قادر است که با نیروی الکتریکی ارتفاع و زاویه تخت را تغییر دهد این موتورهای DC و انرژی الکتریکی موجود در سیستم آنها هیچگونه خطری برای بیمار ندارد و با برق 24 ولت کار می کنند. توصیه می شود همیشه ریموت کنترل این نوع از تخت ها در دسترس قرار داشته باشد که بیمار، همراه یا پرستار بتوانند به راحتی تخت را تغییر وضعیت دهند. اما محل قرارگیری باید به گونه ای باشد که با افتادن آن، ریموت دچار مشکل نشود. ریموت کنترل تخت های بیمارستانی مکانیزه یکی از ضمائم مهم تخت ها است که باید جنس دکمه ها و سیم تلفنی رابط آن از نوعی باشد که در اثر استفاده مکرر خراب نشود.
راهنمای خرید تخت بیمارستانی تاشو برقی
تخت های بیمارستانی نسبت به تخت های معمولی عرض بیشتری دارند تا بیمار احساس راحتی بیشتری داشته باشد علاوه بر این یک سری تمهیدات برای تامین امنیت و آسایش بیمار و پرسنل بیمارستانی در نظر گرفته شده است که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- حفاظ تخت: یکی از حوادثی که ممکن است برای بیماران اتفاق بیافتد سقوط از ارتفاع تخت است به همین دلیل تخت ها برای ایمنی بیشتر بیمار دارای حفاظ هستند.
- چرخ های تخت: تخت های بیمارستانی برای سهولت در جابجایی از فضایی به فضای دیگر دارای چرخ هستند، نوع این چرخ ها باید به گونه ای باشد که قابلیت چرخش در همه جهت ها و حول محور را داشته باشند ضمنا لازم است که ترمز مناسبی برای عدم حرکت چرخ ها در محل استقرار وجود داشته باشد تا از حرکت ناخواسته جلوگیری شود. این چرخ ها حداقل باید دارای قطر 5 اینچ باشند.
- جنس متریال ساخت تخت: جنس متریالی که تخت بیمارستانی با آن ها ساخته می شود باید قابل شستشو باشد که امکان انتقال بیماری ها کاهش یابد.
- وجود پایه سرم متصل به تخت: در زمان جابجایی بیمارانی که نیاز به سرم دارند اگر تخت این امکان را به صورت متصل به تخت داشته باشد. باعث می شود که پرسنل بهتر و راحت تر بتوانند بیمار را جا بجا کنند.
در زمان خرید تخت بیمارستانی تاشو برقی علاوه بر موارد قید شده در بالا بایستی به منبع برق، ریموت و جنس قسمت رویه (فلزی و ABS ) توجه شود؛ این دو جنس قسمت رویه، تفاوتی از نظر تحمل وزن و کارکرد ندارند اما آنچه این دو را از هم متمایز می کند. قابلیت جداشدن صفخاتABS از تخت و قابلیت شستشوی راخت تر آنها است.
فروشگاه مرکزی تخت بیمارستانی مکانیزه برقی
تخت های بیمارستانی علیرغم نام آنها برای نگهداری بیمار در منزل نیز استفاده می شوند. اگر جهت آسایش بیمار خود تصمیم دارید که تخت بیمارستانی مناسبی که براساس استانداردها و با توجه کامل به موارد ایمنی ساخته شده باشد تهیه نمایید ما با اطمینان به شما پیشنهاد می کنیم که ابتدا از راهنمایی و مشاوره کارشناسان با تجربه مجموعه ما استفاده نمایید و بعد از شناختی که نسبت به انواع و ویژگی های تخت های بیمارستانی پیدا کردید، تخت مورد نیاز را متناسب با وضعیت بیمار خود انتخاب نمایید. تجربه ما در فروش تخت بیمارستانی ضامن رضایت و آسایش بیشتر بیمار شما خواهد بود.
فقط کافیست اطلاعات تماس خود را در فرم مشاوره و سفارش ثبت نمایید و پس از بهره مندی از مشاوره رایگان کارشناسان، نسبت به ثبت سفارش اقدام نمایید و راحتی، ایمنی و آسایش را برای خود و بیمارتان به ارمغان آورید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.