در بیمارستان ها و مراکز درمانی و اورژانس های بسیار زیادی، برای نگهداری و مراقبت از بیماران نیاز به تخت های انبوهی دارند. تخت های بیمارستانی، انواع و اقسام گوناگون و مختلفی دارند و بسیار پر کاربرد و مهم هستند. از جمله مهم ترین و پر کاربرد ترین انواع آن ها، تخت بیمارستانی رویه توری، تخت بیمارستانی اهرمی، تخت بیمارستانی طبی، تخت بیمارستانی دو شکن، تخت بیمارستانی دو شکن، تخت بیمارستانی پشتی متحرک و نیز تخت بیمارستانی تاشو می باشند که بسیار مهم و حائز اهمیت هستن که در ادامه به آن ها بیشتر می پردازیم.
ناگفتهها در مورد تخت بیمارستانی اهرمی
همان طور که گفته شد، تخت های بیمارستانی انواع مختلفی دارند که از پر کاربری ترین و پر مصرف ترین آن ها هم در مراکز درمانی و هم در بیمارستان ها، تخت های بیمارستانی اهرمی می باشند. این تخت ها دارای اهرمی هایی هستند که امکان راحتی و آسایش و حرکت آسان تر را برای بیماران فراهم می کنند.
لازم به ذکر است که با استقاده از اهرم های تخت های بیمارستانی می توان تخت ها را به صورت صندلی شو و تخت شو در آورد تا بیماران به راحتی استراحت کنند یا با راحتی بیشتریدر حالت نشسته غذا بخورند. امروزه به دلیل نیاز روز افزون بیمارستان ها به این نوع از تخت های اهرمی، این محصولات به وفور تولید و به بازار عرضه می گردند.
تخت های بیمارستانی اهرمی یک تخت دستی است، که توسط میل لنگ حرکت می کند تا حرکت تخت را انجام دهد تا موقعیت های مختلفی را برای راحتی بیمار یا نیاز بالینی به دست آورد. در نزدیکی صفحه تختخواب سه عدد میل لنگ تعبیه شده است.
به طور معمول، یک میل لنگ حرکت دادن قسمت عقب از هفتاد و پنج درجه است، میل لنگ دوم حرکت قسمت پا از چهل درجه است، در حالی که میل لنگ سوم برای رساندن ارتفاع تخت به ارتفاعات مختلف میباشد. با این حال، میل لنگ سوم نیز می تواند به جای تنظیم ارتفاع، برای کارکردن تختخواب سفلی یا گرایش معکوس آن طراحی شود.
تخت بیمارستان اهرمی یک انتخاب محبوب است زیرا به هیچ وجه به برق احتیاج ندارد. با استفاده از روش میل لنگ دستی، تخت خواب عملکرد های مشابه برق را فقط بدون سیم فراهم می کند. تخت بیمارستان سه شکن تخت دستی استاندارد ما برای استفاده بیمار میباشد، برای بدست آوردن موقعیت های مختلف توسط میل لنگ کار می کند.
کاربران می توانند برای راحتی بیشتر، بالا بردن پشت، بالا بردن پا و افزایش قد را تنظیم کنند. تخت بیمارستان سه شکن دارای ویژگی های مناسب همان نوع تختخوابی پزشکی برقی با بیشترین صرفه اقتصادی است.
میل لنگ های دستی واقع در انتهای پای تخت، سه میل لنگ دستی جداگانه برای تنظیم زانو، کمر و ارتفاع یکپارچه تخت بیمارستان وجود دارد که با توجه به نیازهای بیمار، راحتی زیادی را به بیمار ارائه می دهد.
باکیفیتترین انواع تخت بیمارستانی کدامند؟
با کیفیت ترین انواع تخت های بیمارستانی، تخت هایی هستند که از لوازم تشکیل دهنده ومتریال با کیفیت و مرغوب ساخته شده باشند. هر اندازه لوازم ساخته شده این نوع از تخت ها، با کیفیت تر و دارای مرغوبیت گسترده و بیشتری باشد، تخت های نام برده شده با کیفیت تر و بهتر می باشند.
و بلعکس هر اندازه متریال تخت های بیمارستانی، دارای کیفیت کمتر و پایین تری باشند این نوع تخت ها دارای مرغوبیت و کیفیت کنتری هستند و به سرعت تخریب می گردند و بیماران بر روی آن ها احساس راحتی و آرامش کمتری را دارا خواهند بود و نیز قیمت کمتری را نیز شامل می شوند.
تخت های بیمارستانی ممکن است از ترکیبی از موادی مانند فلز ، پلاستیک و تجهیزات الکترونیکی ساخته شده باشند. آنها معمولاً اندازه یک تخت دو طبقه یا کمی بلند تر هستند. برای حمل و نقل و تحرک راحت معمولاً روی چرخ ها سوار می شوند.
تخت های بیمارستانی، انواع و اقسام گوناگون و مختلفی همچون، تخت های مکانیکی و تخت های برقی، تخت های نیمه برقی و تخت های دستی با پدال و هندل هایی می باشند که از بین این موارد، تخت های برقی از همه کاربردی تر و با کیفیت تر و حائز اهمیت تر می باشند.
تخت های برقی دارای آپشن ها و امکانات انبوه و گسترده ای هستند و دارای دکمه های زیادی هستند و نیز دارای کنترل یا همان ریموت هستند که بیمار می تواند بدون نیاز به اشخاص کمکی یا همراه،تخت خود را به حالات دلخواه در آورد یا پرستاران و دکتران را از حال خود با خبر کند.
استفاده از تخت های بیمارستانی برقی بسیار آسان تر و کاربردی تر از تخت های ساده است زیرا در وقت و هزینه و افراد صرفه جویی می گردد و بیماران نیاز به کمکی نخواهند داشت و خود بیماران با هر حال وخیمی که باشند می توانند حالات فیزیکی تخت خود را تغییر دهند و احساس راحتی و آرامش زیادی داشته باشند.
نکات مهم در انتخاب تخت بیمارستانی طبی
قبل از خرید انواع تخت های بیمارستانی به ویژه تخت های بیمارستانی طبی، باید به پایه های تخت مورد نظر توجه ویژه کرد زیرا پایه های تخت ها باید بسیار مقاوم و محکم باشند و برای بیماران در هر وزنی چه سنگین و چه سبک مناسب و مقاوم باشند.
از دیگر نکات مهم قبل از خرید تخت های بیمارستانی باید به تشک مربوطه آن نیز توجه بسیار فراوان داشت. زیرا تشک تخت ها به دو گونه اند یکی ساده و دیگری طبی و تشک های تخت های بیمارستانی که به صورت طبی هستند دارای کیفیت بیشتری هستند و بیماران بر روی آن ها راحت تر می باشند.
از دیگر نکات خرید تخت های بیمارستانی طبی این است که باید قبل از خرید به این که تخت مورد نظر را برای چه موانی و چه بیمارانی تهیه کرده، توجه ویژه داشت. زیرا تخت های مخصوص اتاق عمل یا بخش های جراحی و نیز تخت های مخصوص اتاق های زایمان و نیز آی سیو و سی سی یو، متفاوت و گوناگون هستند و با هم فرق دارند.
همچنین باید توجه داشت که تخت های بیمارستانی مورد نظر تاییده بین المللی را دارا باشند و نیز دارای گارانتی چندین ساله باشند. همچنین باید قبل از خرید این نوع تخت های بیمارستانی، سیستم عامل برقی آن ها را به خوبی کنترل و چک کرد تا خرابی نداشته باشند.
مشخصات قابل توجه تخت بیمارستانی دو شکن
تخت های بیمارستانی دو شکن دارای ویژگی های اصلی قابل تنظیم هستند که از مهم ترین آن ها ارتفاع تخت است، که ممکن است بالا و پایین بیاید. سر تخت، که ممکن است بالا و پایین بیاید. قسمت پا، که در قسمت زانوها بالا و پایین می رود. تخت های بیمارستان نیمه برقی دارای دکمه های برقی برای تغییر موقعیت سر و پایین آوردن پا هستند.
برای بالا و پایین بردن ارتفاع تخت های بیمارستانی دو شکن از میل لنگ دستی استفاده می شود. تخت های تمام برقی می توانند همانند تخت های نیمه برقی تنظیماتی انجام دهند ، اما به کاربران اجازه می دهند تا با فشار یک دکمه ارتفاع تخت را بالا و پایین ببرند.
تخت های بیمارستانی دوشکن برقی یکی از انواع تخت های بیمارستانی با ویژگی های مختص به خود می باشد که برای راحتی هر چه بیشتر بیماران چه در منزل و چه در بیمارستان و حتی پرسنل و پرستاران آن ها طراحی و تولید شده است.
بنابراین از جمله ویژگی های تخت بیمارستانی برقی عبارت است از: این تخت های بیمارستانی برقی قابل استفاده برای بیمار در بیمارستان و حتی بیماران در منزل می باشد. این تخت فرم سه شکن داشته و بنابراین از سه نقطه قابلیت تغییر زاویه را دارا می باشد.
این سه شکن درست در نواحی زیر سر، زیر باسن و زیر پا بوده و بنابراین شما می توانید هر کدام از این قسمت ها را به صورت جداگانه بالا و پایین نمایید. این تخت ها با کیفیت بالا و ضمانت نامه ی معتبر بوده و همچنین به مدت ۲ سال خدمات پس از فروش برای موتور و کنترل باکس را برای خریداران دارا می باشند.
آشنایی با تخت بیمارستانی پشتی متحرک
تخت های بیمارستانی که دارای پشتی متحرک هستند برای بیماران به ویژه بیمارانی که توانایی حرکت و جابجایی را ندارند بسیار مناسب می باشند. این نوع تخت های بیمارستانی قابلیت این را دارا می باشند که پشتی تخت ها را به جلو یا عقب حرکت دهند.
و بیماران بتوانتد در حالت های خوابیده یا کمی نشسته یا کاملا نشسته به استراحت، غذا خوردن یا سایر فعالیت ها بپردازند. از این رو این نوع تخت ها به انواع مختلف و گوناگون بیماران احساس راحتی و آرامش بیشتری را می دهند و می توانند به فعالیت های بیشتری بپردازند.
این تخت های بیمارستانی پشتی متحرک، در ابعاد و اندازه های استاندارد تولید شده و بنابراین برای بیماران مختلف با سایز های متفاوت مناسب می باشد. جنس این نوع از تخت برقی تمام پلاستیک بوده و مقاومت بسیار بالایی را در برابر تحمل وزن، فشار و ضربات احتمالی دارا می باشد.
این تخت ها به دلیل جنس محکم و مقاومی که دارند تحمل وزن بالایی داشته و حتی می توانند بیماران با وزن بالا تا ۳۵۰ کیلوگرم را نیز تحمل نمایند. پوشش رنگ این تخت بیمارستانی برقی از نوع الکترواستاتیک بوده و بنابراین قابلیت شست و شو با انواع مواد شوینده را دارا می باشند.
در واقع شما می توانید بدون آسیب به تخت، از مواد شوینده برای از بین بردن آلودگی ها از روی سطوح تخت استفاده نمایید. تخت برقی بیمارستانی دارای موتور قدرتمند و کنترل باکساز نوع اروپایی و چینی درجه یک بوده و از کیفیت خوبی نیز برخوردار می باشد.
این تخت های برقی بیمارستانی چهار چرخ برای حمل و جا به جایی راحت بیمار دارند که ترمز دار می باشند و در شرایط ایستایی از حرکت ناگهانی و بدون کنترل تخت جلوگیری می نمایند. در دو طرف این تخت محافظ هایی برای جلوگیری از افتادن بیمار خواب وجود دارد که همچنین بیمار می تواند از این حفاظ ها برای بلند شدن و یا جا به جایی نیز کمک بگیرد.
این تخت همچنین دارای پایه سرم بوده و پرستار می تواند بیمار را به راحتی به همراه سرم متصل به او جا به جا کرده و دیگر نیازی به گرفتن سرم به صورت دستی وجود ندارد. این تخت با جک های موجود در قسمت زیرین تخت، قابلیت تنظیم ارتفاع را نیز دارا می باشند.
مختصری درباره فرآیند تولید تخت بیمارستانی تاشو
انواع و اقسام تخت های بیمارستانی به ویژه تخت ای بیمارستانی تاشو درمراکز و کارخانه ها از فلز و پلاستیک ساخته می شوند. این نوع تخت ها دارای چرخ های می باشند که قابلیت حرکت آسان تر را در اختیار بیماران و کادر درمان قرار می دهند که این مورد از نکته های مهم و حائز اهمیت این نوع از تخت ها می باشد.
تخت های بیمارستانی تاشو در انواع و اقسام گوناگونی، همچون تخت های بیمارستان تاشو ساده و تخت های بیمارستانی تاشو برقی در مراکز تولید و کارخانه ها ساخته و تولید می گردند، که تخت های بیمارستانی تاشو برقی دارای کیفیت بهتر و امکانات بیشتری نسبت ب تخت های بیمارستانی تاشو ساده، دارا می باشند.
همچنین بیماران بر روی تخت های بیمارستانی تاشو برقی، راحت تر هستند و آسایش بیشتری دارند. همچنین این نوع از تخت ها دارای کنترل های برقی هستند و بیماران خود می توانند با استفاده از کنترل ها پشتی تخت های خود را به جلو و عقب حرکت دهند و نیاز به کمک پرستاران و همراهان ندارند.
و نیز تخت های بیمارستانی بسیار راحت هستند زیرا توسط مواد مصنوعی خالص پوشانده شده اند، به طور عالی کاور شده اند و به خوبی از گردن و ستون فقرات پشتیبانی و مراقبت می کنند. همچنین خود بیمار می توانند با ریموت، ارتفاع تخت را کنترل کنند.
همچنین این نوع از تخت های بیمارستاتی دارای سیستمی هستند که بیماران به هنگام درد و ناراحتی می تواند پرسنل و پرستاران را توسط دکمه ای ک کنار این تخت ها می باشد، با خبر کند و نیاز به کمک یا همراه ندارند و به خوبی می توانند این کار را خودشان انجام دهند.
عرضه بدون واسطه تخت بیمارستانی رویه توری
در گذشته عرضه تخت بیمارستانی و نیز تولید تخت بیمارستانی، در کشور های خارجی انجام می گردید و سپس به کشور ما وارد می شد اما امروزه در کشور مان، مراکز و کارخانه های انبوه تولید کننده این محصولات به وجود آمده اند و به تولید گسترده و انبوه این نوع از تخت های بیمارستانی می پردازند.
همچنین این مراکز و کارخانه ها علاوه بر در دست گرفتن بازار های داخلی، بازار های خارجی را نیز در دست گرفته اند و به صادرات نیز می پردازند و برای خود و افراد زیادی اشتغال زایی و درآمد زایی می کنند و نیز محصولات خود را گسترش می دهند، که این نکته بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.